Sunday, January 16, 2011

THANKS TO ABGTEROR!!!!

hallooooo....korang dah tengok ke header baru aku ni???comey tak???hehhe...
pertama2nye aku nak ucapkan bebanyak2 trime kaseh and thank you....
kepada Brader ABGTEROR kerana dah susah payah buatkan header yang comey and cute miut ni untuk aku....untuk pengetahuan korang...header ni free of charge je tau...aku sangat2 la suke....ok..aku ulang lagi ek FOC je...hah..ambik kau siap highlight lagi...hehehe....

sebenarnya...aku tengah belajar jugak pasal buat header ni..tapi masih kena berguru lagi...sebab blom lepas lagi...tak jugak reti2 camne nak buat..hhahaa...kesian kat aku kan?? ( *_* )...

bagi korang kat luar sane blogger baru macam aku ni...kalau korang nak header comey cam aku punye ni..korang boleh la suruh abgteror buat...hehe...abg teror ni memang sesuai je ngan nickname die ni..nape aku cakap camtu??yela...sebab aku baru email die gambar  aku and cakap nak mintak tolong die buat header untuk aku semalam..designnye mesti la yang simple and kiut je..maklumlah...jiwa pompuan...haha...alih-alih hari ni dah siap...comey lagi..memang menepati citarasa aku..
THANKS A LOT....

bagi aku...header yang Abgteror ni buat memang terbaek...memang cantek...memang anggun...aku sebenarnye BW kat mane ntah...jalan punye jalan...singgah ke blog abg teror..seronok jugak bace entri kat blog abgteror nih....macam2 ade.....hehe..

kalau korang tak percaya...korang boleh terjah BELOG ABANGTEROR...

entri ni aku buat khas untuk ABgteror...time kaseh daun keladi ye...laen kali nak mintak tolong lagi..hehehe.
ni die gambar header die yang aku curi lam belog die...kepada Abagteror...jangan marah ye...hehehhehe...
aku tak jumpe gambar die...so aku curi die punye header,,nampak muke sipi2 pom takpe la...



k la sume...korang jangan lupe tau terjah belog Abangteror nih....babai..



2 comments:

m@hoNey said...

hehehe...panjang lebarnye penerangan dia....kekekeke....thanks yer....abg bukan ape, bila dok bw kekadang terpandang blog yg tulis nama jea, padahal belambak blog len ada header cantik2..mesti diorg pun nak nampak cantik gak kan...tuh yg abg wat kerja amal nih....anyway.....thanks yer untuk entry yg sangat2 menarik nie khas buat abgteror....hehe....

fiefy Nor said...

hehe..same2....tens for the header jugak...comey gile...i loiikkk....=D