Wednesday, January 19, 2011

PLayfull Kiss...:)

hahaha..tengok tajuk entri pon dah gempak...jangan salah paham ye sume....tajuk je playfull kiss...yang sebenarnye aku nak cite pasal drama korea yang aku baru abih tengok nih...hehhehe..jangan mare..


.............PLayfull Kiss..........

ok...sekarang aku nak start bercerita...korang kena dengar tau..kalau tak.....kena cubit..hahhahahha..acah je...
sinopsis drama playfull kiss ni macam nih....cite ni mengisahkan sorang budak pompuan yang bernama Oh Ha Ni...die ni sorang yang tak brape cerdik. kalau time periksa slalu dapat nombor corot....tapi.....die ni dah jatuh cinta pade sorang guy yang pandai n hensem  kat sekolah die tu ...huhuhu...cam tak logik je....hhahaha

part yang paling aku suke ialah mase si Oh Hani ni pegi hantar surat cinta kat baek Seung Jo...punye la suke si Oh Hani ni dapat surat balasan...tapi Baek Seung Jo plak punye la jahat pegi correctkan ejaan yang salah dalam surat Oh Hani tue..kesian die....

nak di jadikan cerita...berlaku gempa bumi....rumah Oh Hani runtuh..so die ngan ayah die pom menumpang kat rumah Baek Seung Jo ni...hmm....lepas tu macam2 perkara sweet yang berlaku dalam kisah idop dorang berdua ni....aku tak nak cerita panjang...korang boleh tengok kat Dramacrazy cerita nih..memang best....KLIK SINI

video


k la sume....sekian saja.....thanks for reading!!

2 comments:

Nasuha Salleh said...

rase mcm best je..
ngeh2
thanks sinopsis !!! =Dhehe

My Recent Post: Doa Pemanis Wajah

fiefy Nor said...

tens..memang teramat best...sila2 la tengok....have a nice day...=D