Sunday, February 13, 2011

takde tajuk...coz aku sedih...:(

hmm..tetiba je malam ni aku rase rindu ngan zaman sekolah...betol la orang cakap kan...zaman sekolah paling sukar nak di lupa....bagi aku banyak sangat kenangan zaman sekolah yang terpahat kukuh lam ingatan aku sampai la sekarang....antara kenangan yang x bley blah time zaman skolah dulu mase aku mula-mula masuk form 4..korang pernah dengar tak orang cakap...mase form 4 mase untuk honeymoon????mesti pernah kan???aku pom dulu cam tuh...time form 4 memang maen2 tak ingat dunia...sekarang menyesal sebab x dapat jadik doktor...hahaha...gurau jek..

kenangan paling best skali mase aku n beberape kawan aku skip kelas add math sebab tanak blajar add math....aku kan bengap...ape2 yang melibatkan nombor2 sume aku tak suke..kihkih..=D
hahaha..camne nak jadi pandai lau aku slalu skip kelas add math..slalunye alasan y kitorang guna nak pegi siapkan majalah sekolah...maklumla aku nih salah sorang sidang redaksi sekolah...tapi sekarang sumpah aku menyesal gila....kalau la aku rajin blajar add math dulu..(nada sedih nih)...T____T

dialog aku n kawan time nak monteng kelas...

aku : hmmm...jap lagi mase add math...aku bengap la....jom kite pegi bilik hypermedia...hhehehe..

kawan : jom...bosan la....ko cam tau2 je aku..huhuhu..tapi kan aku rase bersalah je...

aku: hmmm...takpe dah naek form 5 nanti kite study betol2 ek????

kawan : ok....nanti kite study same2 ek..


bile ingat2 balik kan..aku rase nyesal sesangat...yela...aku ni bukan la kategori student yang cerdik pandai tuh....boleh pulak aku buat keje tak berfaedah time form 4...siyes aku nyesal...mak tolong la maafkan anakmu yang berdosa nih.....


dah lah...tak nak cite lagi...sedih2...=(
aku rindu nak sekolah balik.....rindu kat sekolah aku..hmm....nak sekolah balik...







4 comments:

nelly said...

Dulu Nelly mati2 nak cepat habis sekolah .
bila dah habis tunggu result ni , adoi ...
bosan + nak ke sekolah balik . .

fiefy Nor said...

hehhe..tau takpe kan??hargai la zaman persekolahan.....n blajar la sungguh2 ..nanti nyesal plak kan???

PeNgEmiS dUniA said...

kalo xslp sekolah saujana ni kt terengganu kan ?

fiefy Nor said...

pengemis dunia~~iye..sekolah saujana nih kat terengganu...area setiu...hehe..kenal ke???