Sunday, February 13, 2011

sebab2 aku suke tengok cite korea n dengar lagu K-pop..=0

hai korang sume..aku nak tanye korang aweks-aweks kat luar sane...korang minat tak mamat korea??hah..korang tanye aku??hahaha..mesti la..aku tersangat la minat pada mamat korea yang hensem n cute nak mampos..hehehehe..

korang pernah terpikir tak kenapa ramai2 awek2 kat mesia nih suka ngan mamat korea..ala...bukan mamat je...awek-awek korea skali la...aku pom suke gak tengok cite n dengar lagu dorang...pendapat aku la kan...

1. dorang sume nih cute n ensem....betol tak?????


comey kan???even die buat mulut muncung pom comey..lau aku yang buat muke cenggini...mak ai....pengsan korang nanti..hehehhe..

2. lagu dorang best2...contohnye kumpulan wonder girls tuh...best je lagu2 dorang...sekarang nih..kat korea sane tu..macam2 group K-pop yang muncul cam cendawan tumbuh lepas ujan..KARA la,,SNSD la...macam2....lau korang tak percaye jugak..try search kat youtube...tengok la puas2..


3. aku rase dorang ni romantik la...aku suke tau tengok cite korea yang ade adegan romantik cam lam cite playfull kiss tuh...ala...part yang oh hani buat cokelat semata2 nak antor cokelat tu kat baek seung joe...dah la dalam ujan.,,,sweetss sangat...hehee..


4. aku dah takde idea nak tulis...laen kali sambung lagi..hheheh...* sengal *


babai....thanks 4 reading.....





4 comments:

Finaz Jaafar said...

korean cantik n hensem..=)

fiefy Nor said...

huhuhu..tau takpe...sebab tu la aku gile sesangat ngan korean nih..hehhehe

anies anessa said...

playful kiss,suka tengok episod 3 terakhir je...

fiefy Nor said...

anies anessa
-nape tak tengok full episode???tak best ke cite nih??